Over ons
Wie en wat is Heuvelrug Catering..
Wie en wat is Heuvelrug Catering..
Al van jongs af aan is Oscar in de keuken te vinden, hij zat op het aanrecht en genoot van alles wat er in de keuken gebeurde. Op vijftienjarige leeftijd begon Oscar als leerling-kok in Lage Vuursche. Die keuken was de start voor een lange carrière.
In die 25 jaar tijd heeft Oscar veel verschillende keukens gezien en is hij ook regelmatig als demo-chef actief geweest in diverse bedrijven en vakbeurzen. Vanuit deze ervaring heeft Oscar een zeer ruime ervaring aan technieken en vakkennis opgedaan.
Jerry van de Burgwal is ook een vakbekwame kok met een ruime Horecaervaring. Jerry is al jaar en dag te vinden op de Krommestraat in Amersfoort met zijn Restaurants Sloop en de Steenfabriek en daarnaast ook de welbekende Foodtruck die menig event reeds heeft bezocht.
“Ruim een jaar hebben wij samen in de keuken gestaan, met dezelfde ideeën zeker de liefde voor de horeca en alles eromheen wat met eten te maken heeft, zo zijn wij elkaar nooit uit het oog verloren.
Een jaar die wij nog vaak in verhalen naar boven halen, de passie, de werksfeer en de vele tranen die wij daar hebben weg gelachen.”
Die passie hebben wij gebundeld en willen wij graag onder de naam Heuvelrug Catering voortzetten, houd onze website in de gaten want de ideeën die wij hebben zullen wij stapje voor stapje met u willen delen.
Daar waar mogelijk werken wij met de beste, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Zo streven we naar een structurele samenwerking met de lokale Landwinkel en lokale producenten van, bijvoorbeeld, honing.
Uiteraard afgestemd op uw wensen en/of voorkeur.
Al onze producten worden dagvers voor u bereid.